Välkommen till vår nya hemsida! - Stomberg.se

Välkommen till vår nya hemsida!

Kom du hit från stombergsracing.se och hittar inte det du sökte efter?

Vår gamla hemsida stombergsracing.se innehöll en hel del ouppdaterad information och utgångna produkter. Däremot finns det en hel del nytt och aktuellt innehåll på vår nya. Välkommen att kontakta oss om du inte hittar det du söker så hjälper vi dig personligen:

Tel. 0500-461950

Mail. info@stombergsracing.se

Några nya funktioner inklusive ‘Shop By Bike’

Här på vår nya hemsida har vi äntligen implementerat en shop-by-bike- eller välj-din-hoj-funktion. Den finns att hitta under kategorierna i webshopen och fungerar för att filtrera fram de reservdelar som passar till din motorcykel.

Utöver det har vi även lagt till sprängskisser för KTM Motocross och Enduro som finns att hitta i kategorin Sprängskisser.

Lagersaldo på hemsidan

Här på vår nya hemsida och webshop kan du även se vad vi har på lager i butiken i Skövde och inte. Det kan hjälpa dig att avgöra om du hinner få en order i önskad tid. Det ger dig även möjligheten att titta på vår hemsida om det är värt att ge oss ett besök för att själv hämta det du behöver redan idag!

Feedback eller problemrapportering

Vi väl även passa på att säga att vi tacksamt mottager alla typer av feedback och/eller problemrapportering ifall något inte fungerar som det borde.

Väl mött
Stombergs Racing i Skövde